Centrumplan

Met de uitvoering van het Centrumplan krijgt het Woudenbergse centrum meer ruimte voor voetgangers en fietsers en een frissere uitstraling. De verbeteringen moeten leiden tot een groener, levendiger en functioneler centrum met een aantrekkelijk winkelaanbod. Voldoende parkeervoorzieningen en een goede bereikbaarheid zijn hierbij belangrijk. Dit alles moet leiden tot een uitnodigend centrum voor zowel bewoners van het centrum als bezoekers en recreanten.

Via deze website houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws over de werkzaamheden in het centrum van Woudenberg.

Dowload de laatste nieuwsbrief

Werkzaamheden afgerond vernieuwd centrum

Dankzij het mooie weer in mei en juni en dankzij onze hard werkende stratenmakers is het gelukt om ook de Voorstraat voor 1 juni gereed te hebben.
Alle wegen zijn weer open voor het verkeer en zijn ingericht conform het nieuwe verkeerscirculatieplan.

In een later stadium worden nog de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Het aanbrengen grondspots bij de boomkransen (eind juni).
  • Het aanbrengen bomen en beplanting in de Voorstraat (oktober).

Wij danken alle inwoners en ondernemers voor hun geduld, medewerking en het getoonde begrip voor de door ons veroorzaakte overlast. Samen kunnen we gaan genieten van onze mooie vernieuwde dorpscentrum!

Heeft u vragen?

Voor vragen over de werkzaamheden in het centrum en de bereikbaarheid van het centrum tijdens de werkzaamheden kunt u contact opnemen met aannemer van Gelder via het telefoonnummer 06 81 65 37 97.

Heeft u vragen over het ontwerp van het Centrumplan? Neem dan contact op de gemeente via het telefoonnummer 14033 of stuur een e-mail naar dhr. S. Kremer (projectleider) via s.kremer@woudenberg.nl of naar dhr. F. van den Berg (gemeentelijk toezichthouder) via  f.vandenberg@woudenberg.nl.