Coronavirus

Op de website van het RIVM en de website van de Rijkoverheid vindt u alle informatie met betrekking tot het coronavirus. De stand van zaken in de provincie Utrecht leest u op de liveblog van de GGD regio Utrecht. U kunt uw vragen over het coronavirus ook telefonisch stellen aan de GGD regio Utrecht via telefoonnummer 030-630 54 00 (dagelijks bereikbaar is van 08.00 – 20.00 uur.). Het landelijke telefoonnummer voor informatie over het coronavirus is 0800-1351.

Zorg, ondersteuning en gezondheid

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Rijksoverheid vergaande maatregelen genomen. Dit raakt sommige mensen meer dan anderen. Op de website van Coöperatie De Kleine Schans vindt u meer informatie over waar u terecht kunt als het gaat om zorg, ondersteuning en gezondheid.

Ondersteuning (zelfstandig) ondernemers

ZZP’ers, ondernemers en bedrijven die door de coronacrisis in de problemen komen, kunnen een beroep doen op steunmaatregelen van de Rijksoverheid. Daarnaast is er een aantal gemeentelijke regelingen om getroffen ondernemers te helpen in deze tijd. Op deze pagina leest u alles over de regelingen die er zijn.

Vragen? Mail naar covid19@woudenberg.nl

Heeft u een vraag over (de maatregelen met betrekking tot) het coronavirus? Mail dan naar covid19@woudenberg.nl. Stel uw vraag zo specifiek mogelijk. Wij proberen binnen twee werkdagen te reageren op uw mail. Heeft het haast? Bel ons dan op het telefoonnummer 14033.

Druktemonitor provincie Utrecht

Wilt u er veilig op uit in de provincie Utrecht? Op de druktemonitor van de provincie Utrecht ziet u precies op welke plekken het druk of rustig is.