Duurzaamheid in Woudenberg

Digitaal platform zon en wind

Duurzaam Woudenberg
Welkom op de duurzame pagina van de gemeente Woudenberg. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de gemeente Woudenberg. Samen met u wil de gemeente de komende jaren de schouders eronder zetten om wonen, werken en leven in Woudenberg te verduurzamen.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende duurzame opgaven van de gemeente en hoe we dat samen met u willen vormgeven. Verschillende links naar andere pagina’s geven u informatie over bijvoorbeeld subsidies of relevante tips om uw woning te isoleren. Ook vindt u hier vragen en antwoorden over de energietransitie en het laatste nieuws.

Lees ook het nieuwsbericht 'Woudenberg bereidt zich voor op een duurzame toekomst'.

Duurzame onderwerpen

Nieuws en acties

Links naar andere relevante pagina’s

Samen maken we van Woudenberg een energiezuinige gemeente. Dat doen we met de gemeente, inwoners, ondernemers en nog heel veel meer andere partijen. Hieronder treft u verschillende links aan naar pagina’s die u wellicht inspireren of van de juiste informatie voorzien om duurzame stappen te zetten.

Contact

Heeft u een duurzaam idee? Laat van u horen!

We hebben iedereen nodig, van jong tot oud, om de gemeente Woudenberg te verduurzamen. Zodat Woudenberg ook voor de toekomstige generaties een gemeente is waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Dus heeft u een idee? Mail dan naar communicatie@woudenberg.nl.