Meedoen met het inwonerspanel

Wij werken continu aan het verbeteren van onze dienstverlening. Daarbij richten we onze aandacht op zowel de persoonlijke dienstverlening aan de balie, telefoon en schriftelijk, maar ook op digitale vormen zoals de website, e-mail en social media. 

Om een beeld te krijgen van wat er leeft onder de Woudenbergse bevolking starten wij met een inwonerspanel.  Zo weten wij beter wat de wensen zijn van onze inwoners en kunnen wij u beter van dienst zijn. Wij zijn erg benieuwd naar uw mening. Of u nu vaak met de gemeente te maken heeft of niet, er zijn vast zaken die u opvallen en die wij kunnen verbeteren. Wij nodigen u dan ook graag uit deel te nemen aan het burgerpanel.

Aanmelden inwonerspanel

Wat kan ik verwachten?

Wij benaderen u een aantal keer per jaar met vragen over een actueel onderwerp. Dit kan persoonlijk, telefonisch of schriftelijk zijn.  De onderwerpen waarop wij u zullen bevragen hebben voornamelijk betrekking op de kwaliteit van onze dienstverlening. U kunt hierbij denken aan de volgende onderwerpen:

- Hoe beoordeelt u onze klantvriendelijkheid, telefonisch of aan de balie?

- Wat vindt u van de bereikbaarheid van de gemeente?

- Wat vindt u van onze digitale dienstverlening? Is deze goed toegankelijk en wordt er in begrijpelijke taal gecommuniceerd?

- Heeft u zelf misschien idee├źn over hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? Wij horen het graag!

Kan ik mij weer afmelden?

Wilt u niet langer lid zijn van het inwonerspanel dan kunt u zich altijd afmelden door een e-mail te sturen naar communicatie@woudenberg.nl

Hoe zit het met mijn privacy?

Privacy is voor de gemeente Woudenberg erg belangrijk, daarbij houden wij ons uiteraard aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons. We gebruiken ze alleen voor het doen van het onderzoek. De resultaten van de onderzoeken verwerken we altijd anoniem  en zijn dus nooit herleidbaar tot individuele personen.

Hoe meld ik mij aan voor het inwonerspanel?

U kunt zich aanmelden voor het inwonerspanel door een e-mail te sturen naar communicatie@woudenberg.nl. Vermeld daarbij uw naam en telefoonnummer. Voor vragen over het inwonerspanel dan kunt u dit e-mailadres ook gebruiken.