Wat is uw ervaring met fietsen in Woudenberg?

Wat is uw ervaring met fietsen in Woudenberg? Vanaf vandaag kunt u stemmen op Woudenberg als Fietsstad2020. Vul in 5 minuten de enquête in op www.fietsstad.nl en maak kans op een elektrische fiets!

De Fietsersbond organiseert ‘Fietsstad 2020’, een landelijke verkiezing waarbij fietsers gevraagd wordt naar hun ervaring met het fietsen in hun gemeente. Daarvoor kunt u van 13 augustus tot en met 31 oktober 2019 een eenvoudige online enquête invullen op www.fietsstad.nl. Zo draagt u bij aan een beter fietsklimaat in onze gemeente.

De Fietsersbond

Fietsen. (Bijna) iedere Nederlander kan het, maar lang niet iedere Nederlander doet het regelmatig. En dat is jammer, want fietsen is plezierig, praktisch en gezond. De Fietsersbond vindt dat elke fietser zich onbezorgd in het Nederlandse verkeer moet kunnen bewegen. Zij nemen daarom allerlei initiatieven om het fietsklimaat te verbeteren, zoals deze verkiezing van de Fietsstad 2020. Een beter fietsklimaat betekent dat het veiliger en fijner wordt voor fietsers, maar ook voor alle andere weggebruikers. De Fietsersbond zet zich in voor veilig en comfortabel fietsen en levert daarmee een bijdrage aan een leefbaar, gezond en actief Nederland én aan fietsgeluk voor iedereen. Helpt u mee?

Naar overzicht