Woudenberg is klaar voor Koningsdag!

Het kan u bijna niet ontgaan zijn, want onze social media stonden er de afgelopen weken bol van: de voorbereidingen van het Woudenbergse team voor Koningsdag. Het team verdiepte zich de afgelopen weken in alle ins en outs over de regiogemeenten, want een goede voorbereiding is het halve werk. Die overwinning wordt dus een eitje. En mochten we de winst toch niet in de wacht slepen, dan waren de voorbereidingen in ieder geval geslaagd.

Komende zaterdag gaat 'ons' team de Woudenbergse eer verdedigen in Amersfoort. Om ze aan te moedigen bent u van harte uitgenodigd in een grote tent achter Het Cultuurhuis waar op een groot scherm de live-uitzending van de NOS wordt getoond. Ook het college van Burgemeester en Wethouder is hierbij aanwezig. Tijdens de uitzending schakelen we een aantal keer over naar het team die ons een kijkje geeft in het reilen en zeilen in Amersfoort. Zo halen we een beetje Amersfoort naar Woudenberg. Wees welkom in de tent en houdt vooral ook onze social media in de gaten komende zaterdag.

Programma

09.45 uur | Uitzwaaien van het team dat per fiets vertrekt naar Amersfoort

Aansluitend | Aubade en prijsuitreiking mooist versierde fiets op het plein voor het gemeentehuis

Aansluitend | Achter Fidelio aan naar de tent achter Het Cultuurhuis waar we met elkaar de live-uitzending van de NOS kijken.

Naar overzicht