Afvalkalender 2021

Ook in 2021 komt ROVA weer langs in Woudenberg om uw containers voor afval en grondstoffen te legen. De inzameldagen voor 2021 zijn inmiddels bekend. U vindt de inzameldagen voor uw adres in de ROVA-app of op www.rova.nl/inzamelkalender.

Standaard worden geen papieren inzamelkalenders verzonden. Als u toch een papieren inzamelkalender wilt ontvangen kunt u dit aanvragen bij het ROVA-Klantcontactcentrum (038) 427 37 77. Het ROVA-Klantcontactcentrum is op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

ROVA-app

Heeft u een smartphone of tablet? Dan kunt u de ROVA-app gratis downloaden in de App Store en in de Google Play Store. Met de ROVA-app heeft u altijd alle informatie over de inzameling van afval en grondstoffen bij de hand. Daarnaast kunt u in de app een herinnering instellen, zodat u bijvoorbeeld de avond voor de inzameldag een berichtje op uw telefoon krijgt.

Link App Store

Link Google Play Store

Gewijzigde afvalinzameling op Nieuwjaarsdag

Op nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari 2021) zamelt ROVA geen afval en grondstoffen in. De containers worden op een andere dag geleegd. De afvalinzameling van vrijdag 1 januari vindt plaats op zaterdag 2 januari.