Denk mee over het Sportakkoord in Woudenberg!

Maandagavond 13 januari bent u van harte welkom om mee te praten over het Lokaal Sportakkoord van Woudenberg. Via het Lokale Sportakkoord maken sportaanbieders, onderwijsorganisaties, vertegenwoordigers uit zorg en welzijn, bedrijfsleven en de gemeente afspraken over sport en bewegen in de gemeente. Het uiteindelijke doel is een leven lang sport en bewegen voor iedereen. 

De eerste stappen voor het Lokale Sportakkoord zijn reeds gezet. Na  eerdere bijeenkomsten in oktober en november zijn de eerste ideeën al met elkaar besproken en zijn in goed overleg de speerpunten ‘inclusief sporten en bewegen’, ‘vitale aanbieders’ en ‘vaardig in bewegen’ benoemd.

Maandagavond 13 januari werken we samen verder aan het plan. U bent van harte welkom om aan te schuiven bij deze bijeenkomst en mee te praten. De bijeenkomst vindt plaats in de kantine van voetbalvereniging Woudenberg ( John F. Kennedylaan 116). De bijeenkomst start om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Opgeven kan via de sportformateur van de gemeente Woudenberg Cindy Oosterga (cindy.oosterga@bmc.nl). 

Sluit u voor het eerst aan? Geen probleem we praten u aan het begin van de bijeenkomst graag bij.

Naar overzicht