Fotowedstrijd Magazine Duurzaamheid!

Na de zomervakantie verschijnt eenmalig het nieuwe magazine 'Duurzaamheid'.
Voor dit blad gebruiken we graag mooie beelden die duurzaamheid goed weergeven.
De gemeente Woudenberg kent veel fotogenieke plekken. En ongetwijfeld ook veel inwoners die graag mooie foto’s maken.

Deze keer willen we de gids niet alleen vóór u maken, maar ook met u. Daarom organiseren wij een fotowedstrijd. De winnende foto’s krijgen een plaats in het blad en winnen een waardebon.
Dit mogen foto’s zijn van de omgeving, natuur, evenementen, dagelijkse dingen, alles wat u kenmerkend vindt voor onze gemeente.

Hoe doet u mee?
Als u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, kunt u tot en met maandag 24 augustus 2020 uw foto(‘s) sturen naar communicatie@woudenberg.nl, onder vermelding van ‘fotowedstrijd'.
U mag per persoon maximaal drie foto’s insturen. Vermeld in de mail uw naam, e-mailadres en een omschrijving van waar je de foto hebt gemaakt.

De ervaring is dat ook foto’s die gemaakt worden met een mobieltje vaak aan de eisen voldoen en winnaar kunnen worden. Je hoeft dus geen professionele camera te hebben om in de prijzen te vallen!

Prijzen en plaatsing
De zes mooiste foto’s komen op de voorpagina van de gemeentegids 2021 en worden beloond met een VVV cadeaukaart van €25,00. Daarnaast plaatsen we een selectie van de overige ingezonden foto’s in de gids. Uiteraard vermelden we van alle foto’s de fotograaf, bij de foto of in de colofon. 

Voorwaarden
1. Stuur de foto’s vóór maandag 24 augustus 2020 naar communicatie@woudenberg.nl met als onderwerp ‘fotowedstrijd’ onder vermelding van uw naam, e-mailadres en plaats van de foto’s met eventuele omschrijving.
2. Maximaal 3 foto’s per inzending.
3. De foto’s moeten genomen zijn in de gemeente Woudenberg en als zodanig herkenbaar zijn voor de gemeente Woudenberg. Verder moeten de foto's actueel te zijn. Dit betekent: niet ouder dan twee jaar.
4. Foto’s digitaal aanleveren in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb per foto en zijn vrij van auteursrechten.
5. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft de inzender de gemeente Woudenberg het recht de ingezonden foto’s zonder vergoeding en vrij van rechten te gebruiken voor promotionele doeleinden, zoals het gebruik voor folders en brochures, de gemeentegids, de gemeentelijke website, social media, etc.
6. Als u personen fotografeert, dient u vooraf toestemming te vragen aan de personen op de foto voor publicatie van de foto. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk.
7. Deelname geldt alleen voor inwoners uit de regio.
8. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De winnende foto’s worden in september 2020 bekend gemaakt. De winnaars krijgen bericht via de mail. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via communicatie@woudenberg.nl.   
 

Naar overzicht