GGD regio Utrecht opent coronatestlocatie in De Camp

Op maandag 16 november aanstaande opent GGD regio Utrecht een tijdelijke coronatestlocatie in Sport- en Cultureel Centrum De Camp. Door het toevoegen van deze testlocatie wil de GGD regio Utrecht het voor inwoners van Woudenberg makkelijker maken zich te laten testen. Ook mensen uit omliggende gemeenten kunnen gebruik maken van de testlocatie in De Camp.

De testlocatie opent op maandagochtend 16 november 10.00 uur 

De testlocatie is geopend op maandag-, woensdag,- en vrijdagochtend tussen 09.00 uur en 12.00 uur. Het testen vindt plaats in de squashhal. Deze hal bevindt zich aan de achterkant van De Camp en wordt vanwege de geldende coronamaatregelen momenteel niet gebruikt. Mensen die zich laten testen, maken gebruik van een aparte ingang aan de achterkant van de sporthal. Op deze manier komen zij niet in contact met overige bezoekers van De Camp.

Iedereen met corona-gerelateerde klachten kan zich op afspraak laten testen

Een afspraak maken kan via het landelijke telefoonnummer 0800-1202 of het nummer van GGD regio Utrecht 030-6305400. Maar ook online via coronatest.nl. Op basis van uw postcode wordt de afspraak gepland. Of de test kan worden afgenomen in De Camp is afhankelijk van de beschikbaarheid. Er wordt wel altijd gekeken naar de dichtstbijzijnde locatie. Dit bekent dat ook mensen uit omliggende gemeenten gebruik kunnen maken van de testlocatie in De Camp. Met borden wordt aangegeven hoe bezoekers de testlocatie kunnen bereiken en waar zij kunnen parkeren.

Speciaal e-mailadres voor corona-gerelateerde vragen

Heeft u vragen die gaan over het coronavirus? Dan kunt u mailen naar covid19@woudenberg.nl. Bij dringende vragen kunt u bellen met 14033.

Naar overzicht