Het gemeentehuis blijft geopend

De Rijksoverheid heeft extra maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook de gemeente Woudenberg leeft de richtlijn van de Rijksoverheid na maar de dienstverlening van de gemeente gaat door. Dit betekent dat het gemeentehuis geopend blijft maar dat er wel aangepaste openingstijden gelden. Onze medewerkers nemen alle hygiĆ«nemaatregelen in acht. De medewerkers die thuis kunnen werken, is gevraagd dit te doen. Op deze manier hoopt de gemeente een bijdrage te leveren aan het voorkomen van de verdere verspreiding van het coronavirus.

Regel het digitaal
Diverse zaken kunt u online regelen zoals het doorgeven van een verhuizing, een melding over de openbare ruimte of het aanvragen van een uittreksel BRP of Burgerlijke stand.  Ook het aanvragen van een vergunning kan bij ons digitaal.

Telefonische bereikbaarheid
Liever persoonlijk contact of heeft u een vraag? Dan verzoeken wij u eerst telefonisch contact met ons op te nemen via telefoonnummer 14033. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur.

Openingstijden gemeentehuis
De openingstijden van het gemeentehuis zijn gewijzigd. Dit is vanwege de aangescherpte maatregelen van de overheid en de oproep zoveel mogelijk thuis te blijven. De servicebalie is alleen geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Zowel het aanvragen als het ophalen van producten zoals een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart kan alleen nog op afspraak. U kunt een afspraak maken of wijzigen via telefoonnummer 14033. 

Heeft u een afspraak in het gemeentehuis en heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Of heeft een van uw huisgenoten koorts? Dan vragen wij u niet naar het gemeentehuis te komen en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 14033.

Inloopspreekuren
De inloopspreekuren van wethouder D.P de Kruif en de BOA komen te vervallen.

Milieustraat
De milieustraat blijft open op vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur. Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen worden de volgende maatregelen genomen:

- Er mogen maximaal 6 voertuigen tegelijk op de milieustraat aanwezig zijn om het afval in de containers te deponeren. U hoeft geen gebruik te maken van de stortpas. Wacht totdat de slagboom voor u opent. Het kan zijn dat u wat langer moet wachten. Wij vragen uw begrip daarvoor.
- Onze medewerkers nemen de hygiĆ«ne maatregelen in acht en houden gepaste afstand van de bezoekers.
- Wij verzoeken u om bij PIN betaling eerst actief de handgel te gebruiken.

Deze maatregelen gelden vooralsnog tot maandag 6 april 2020. Dan wordt de situatie opnieuw bekeken.

Naar overzicht