Ondernemen in Woudenberg

Woudenberg is trots op haar bedrijfsleven. Wanneer u hier komt ondernemen krijgt u blijvend aandacht en ondersteuning van de gemeente. Ondernemers versterken elkaar.

Bedrijventerreinen

KleinLandaas en Parallelweg zijn de twee bedrijventerreinen in Woudenberg.
Woudenberg maakt deel uit van Regio Amersfoort. Regio Amersfoort behoort tot de best presterende en meest concurrerende regio’s van Europa. Goede ideeën ontpoppen hier tot mooie innovaties en ontwikkelingen. De sterke regionale economie en de vele onderlinge verbindingen stellen u in staat uw grenzen te verleggen. De samenwerking tussen de 9 gemeenten is groot. We stemmen onze ruimtelijke, economische en sociale ambities op elkaar af. Als ondernemer profiteert u van een sterke regionale economie met een netwerk dat inspireert. Meer informatie over bedrijventerreinen en regio Amersfoort is te vinden op de website van Regio Amersfoort.

Winkels

Centraal in Woudenberg vindt u onze winkels met vriendelijke mensen en servicegerichte ondernemers.
Veel winkeliers zijn aangesloten bij winkeliersvereniging DES. Op de website van de DES vindt u welke winkels en ondernemers hier gevestigd zijn.

Heeft u verdere vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met de bedrijvencontactpersoon via het telefoonnummer 14033.