Politiesteunpunt

Iedere woensdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur  houdt de politie een inloopspreekuur in het politiesteunpunt in het gemeentehuis. U kunt dan langskomen voor het doen van meldingen of voor het stellen van vragen. Voor het doen van aangifte of voor contact met de politie buiten openingstijden van het steunpunt kunt u een  afspraak maken door te bellen met het telefoonnummer 0900-8844 of door op www.politie.nl een terugbelverzoek aan te maken. Het is ook mogelijk om voor verschillende zaken digitaal aangifte te doen via www.politie.nl.

De wijkagenten gebruiken het Politiesteunpunt tijdens het inloopspreekuur en als werkplek voor bijvoorbeeld het doen van administratie. Inwoners zullen hen dus vaker tegenkomen als zij een bezoek brengen aan het gemeentehuis.

U kunt bij het Politiesteunpunt terecht met al uw niet-spoedeisende vragen en problemen, zoals het melden van een inbraak, waarbij de daders al weg zijn. Ziet u een verdachte situatie, waarbij de politie snel nodig is om de daders op heterdaad te betrappen? Bel dan altijd 112.

Waar in het gemeentehuis komt het Politiesteunpunt?

Het steunpunt komt op de plek waar nu de balie van loket Leefomgeving is gevestigd. Dit is tegenover loket Burgerzaken. Er komt een spreekkamer waar u uw verhaal kunt doen. De wijkagenten gebruiken het Politiesteunpunt daarnaast als werkplek voor bijvoorbeeld het doen van administratie. U zult ze dus vaker tegenkomen als u een bezoek brengt aan het gemeentehuis.

Spreekuur Boa

Iedere maandag houdt de Boa tussen 18.30 uur en 19.30 uur een inloopspreekuur. U kunt dan zaken bij hem melden of uw vragen stellen. De Boa is er voor u als u overlast hebt van bijvoorbeeld geluid, fout geparkeerde auto's of fietsen, rommel op straat of honden.