Ontdek ons evenementenbeleid en deel jouw stem!

Evenementen brengen plezier, versterken de economische aantrekkelijkheid van de gemeente, creëren werkgelegenheid en stimuleren de lokale winkels en horeca. In de gemeente Woudenberg worden er jaarlijks verschillende evenementen georganiseerd; van straat-BBQ’s tot Haantjesdag en van Wombargs Landleven tot de Florijn Winterloop. Mooie kansen om samen te komen en culturele activiteiten te beleven. Echt een visitekaartje van het dorp!

Bekijk hier het evenementenbeleid (pdf, 49 MB)

Wat is het evenementenbeleid?

Het is van belang dat evenementen veilig verlopen. Omdat het bestaande evenementenbeleid uit 2014 komt, vragen huidige ontwikkelingen en ervaringen in en rondom de evenementenorganisatie om nieuw beleid. Het nieuwe evenementenbeleid zet in op een balans tussen een levendige sfeer en leefbaarheid in ons dorp. Zo blijft de sociale verbondenheid en toegankelijkheid van evenementen behouden. Tegelijkertijd staat veiligheid voorop.

De gemeente is nieuwsgierig naar uw kijk hierop!
Uw input op het evenementenbeleid is van onschatbare waarde. Want uw kennis helpt ons beslissingen te nemen die aansluiten bij de wensen en behoeften van heel Woudenberg.

Waar en wanneer kunt u het Evenementenbeleid inzien?
U kunt vanaf nu op het evenementenbeleid reageren. Dit kunt u op twee manieren doen, schriftelijk of digitaal.

Digitaal: u kunt uw reactie t/m uiterlijk zaterdag 11 mei met ons delen door een mail te sturen naar info@woudenberg.nl.

Schriftelijk: vanaf maandag 22 april kunt u een kopie van het evenementenbeleid ophalen bij de balie van het gemeentehuis. Deze kopie kunt u vervolgens gezamenlijk met uw schriftelijke reactie t/m uiterlijk vrijdag 10 mei (tot 12:00u) weer inleveren bij de balie.