Service en Contact

Mondkapje verplicht

Vanaf 6 november 2021 is het verplicht om in het gemeentehuis een mondkapje te dragen. De mondkapjesplicht geldt op plekken waar u geen coronatoegangsbewijs hoeft te laten zien

Openingstijden gemeentehuis

De Servicebalie is elke werkdag open van 08.30 uur tot 16:30 uur. Voor loket burgerzaken dient u een afspraak te maken. Een afspraak maken of wijzigen kan via telefoonnummer 14033 of online. Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur.

Blijf thuis bij klachten
Heeft u een afspraak in het gemeentehuis en heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Of heeft een van uw huisgenoten koorts? Dan vragen wij u niet naar het gemeentehuis te komen en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan ook contact met ons op via telefoonnummer 14033.

Regel het digitaal
Diverse zaken regelt u ook  eenvoudig online. Zoals het doorgeven van een verhuizing, een melding over de openbare ruimte of het aanvragen van een uittreksel BRP of Burgerlijke stand. Ook het aanvragen van een vergunning kan bij ons digitaal.

Inloopspreekuur wethouder de Kruif
Het inloopspreekuur van wethouder Pieter de Kruif gaat op dit moment niet door.

Contact met de politie
Iedere dinsdagochtend is er een inloopspreekuur bij de Politie in het gemeentehuis. U kunt vrij inlopen van 09:00 tot 12:00 uur. Wilt u liever een afspraak maken? Dan kunt u bellen met 0900-8844.
U kunt ook gebruik maken van het inloopspreekuur van de politie in Leusden. Dit spreekuur is op woensdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur op De Twijnderij 32 in Leusden.
Digitaal aangifte doen kan ook via www.politie.nl/aangifte

Contact met de Boa
Het inloopspreekuur van de Boa op maandag is tussen 17:30 uur en 18:30 uur in het politiesteunpunt in het gemeentehuis. U kunt bij hem terecht om iets te melden, vragen te stellen over regels in de algemene plaatselijke verordening (APV) of met hem in gesprek te gaan.  Bijvoorbeeld als u overlast ervaart van geluid, fout geparkeerde auto's of fietsen, rommel op straat of honden. U bent van harte welkom. Meld u zich bij de balie van het gemeentehuis en vraag naar de Boa.

Milieustraat
U kunt zoals altijd grofvuil naar de Milieustraat brengen. We zijn open op vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur. 
Vanwege het coronavirus nemen we een aantal maatregelen om u en onze medewerkers te beschermen:

  • Onze medewerkers assisteren niet bij het uitladen
  • Bij uitladen van spullen mag maximaal 1 persoon de auto verlaten (dus kom alleen als u uw spullen zelf uit de auto kunt laden)
  • Onze medewerkers zijn ge├»nstrueerd om 1,5 meter afstand te houden
  • Voor voldoende afstand op het terrein laten we een beperkt aantal voertuigen tegelijk toe
  • Bij gezondheidsklachten vragen wij u de Milieustraat niet te bezoeken 
  • Vanaf heden kunt u bij de weegbrug buiten pinnen. U hoeft hiervoor niet naar binnen. Mocht u toch de portacabin bij de weegbrug willen betreden, dan verwachten wij dat u een mondkapje draagt.

Wij vragen  u alleen te komen als dat echt noodzakelijk is en u aan bovenstaande spelregels te houden. Wij laten steeds een beperkt aantal bezoekers toe op de locatie. Dit om voldoende afstand te kunnen bewaren. Dit zorgt voor langere wachtrijen dan gebruikelijk. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Veelgestelde vragen

Veel gezochte onderwerpen

Kom langs op afspraak

Parklaan 1
3931 KK Woudenberg

Bij zowel loket Burgerzaken als loket Leefomgeving kunt u alleen op afspraak terecht. Maak een afspraak via het telefoonnummer 14033.

Bel ons

14033 (alleen deze 5 cijfers intoetsen)

Vanuit het buitenland +31 33 286 9100.

Noodnummer
Bel buiten kantooruren bij calamiteiten (033) 286 77 77

Openingstijden servicebalie

De servicebalie is elke werkdag open van 08:30 uur tot 16:30 uur.

Inloopspreekuur Boa

Maandag  17.30 - 18.30 uur 

Inloopspreekuur Politie

Dinsdag 09:00 - 12:00

Schrijven aan de gemeente

Postbus 16
3930 EA Woudenberg

Heeft u een vraag of opmerkingen? Stuur een e-mail aan info@woudenberg.nl