Service en Contact

Bereikbaarheid gemeente in verband met het coronavirus

In verband met het coronavirus zijn de openingstijden van het gemeentehuis aangepast:

  • Maandag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 17.00 uur tot 18.30 uur.
  • Woensdag van 13.30 uur tot 16.30 uur;
  • Vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Onze medewerkers nemen uiteraard alle hygiënemaatregelen in acht. De medewerkers die thuis kunnen werken, doen dit. Op deze manier willen wij een bijdrage leveren aan het voorkomen van de verdere verspreiding van het coronavirus.

Maak een afspraak

Zowel het aanvragen als het ophalen van producten zoals een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart kan alleen nog op afspraak. U kunt een afspraak maken of wijzigen via de website of telefoonnummer 14033. (alleen deze 5 cijfers intoetsen)

Afspraak in het gemeentehuis?

Kom dan zoveel mogelijk alleen naar uw afspraak. Tenzij dit niet anders kan. Kom op tijd naar uw afspraak, maar niet eerder dan 5 minuten vóór het afgesproken tijdstip. Ook vragen wij u een mondkapje te dragen. Ook medewerkers van de gemeente dragen een mondkapje. Het dragen van een mondkapje is een extra maatregel van de rijksoverheid die geldt naast de hygiënemaatregelen en de 1,5 meter afstand.

Heeft u of een van uw huisgenoten last van verkoudheid, hoesten of koorts?

Kom dan niet naar het gemeentehuis, maar maak een nieuwe afspraak op het moment dat u en/of uw huisgenoten klachtenvrij zijn.

Regel het digitaal

Diverse zaken kunt u ook online regelen. Zoals het maken van een afspraakhet doorgeven van een verhuizingeen melding over de openbare ruimte of het aanvragen van een uittreksel BRP of Burgerlijke stand. Ook het aanvragen van een vergunning kan bij ons digitaal.

Telefonische bereikbaarheid

Liever persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 14033 (alleen deze 5 cijfers intoetsen). Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur.

Inloopspreekuren

De inloopspreekuren van wethouder D.P de Kruif en de BOA gaan niet door.

Contact met de politie

U kunt een afspraak maken met de politie op het politiesteunpunt in Woudenberg door te bellen met  0900-8844. U kunt ook gebruik maken van het inloopspreekuur van de politie in Leusden. Dit spreekuur is op woensdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur op De Twijnderij 32 in Leusden. Digitaal aangifte doen kan ook via www.politie.nl/aangifte.

Milieustraat

U kunt zoals altijd grofvuil naar de Milieustraat brengen. We zijn open op vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur. Maar vanwege het coronavirus nemen we wel een aantal maatregelen om u en onze medewerkers te beschermen:

  • Onze medewerkers assisteren niet bij het uitladen
  • Bij uitladen van spullen mag maximaal 1 persoon de auto verlaten (dus kom alleen als u uw spullen zelf uit de auto kunt laden)
  • Onze medewerkers zijn geïnstrueerd om 1,5 meter afstand te houden
  • Voor voldoende afstand op het terrein laten we een beperkt aantal voertuigen tegelijk toe
  • Bij gezondheidsklachten vragen wij u de Milieustraat niet te bezoeken 
  • Vanaf heden kunt u bij de weegbrug buiten pinnen. U hoeft hiervoor niet naar binnen. Mocht u toch de portacabin bij de weegbrug willen betreden, dan verwachten wij dat u een mondkapje draagt.

Wij vragen  u alleen te komen als dat echt noodzakelijk is en u aan bovenstaande spelregels te houden. Wij laten steeds een beperkt aantal bezoekers toe op de locatie. Dit om voldoende afstand te kunnen bewaren. Dit zorgt voor langere wachtrijen dan gebruikelijk. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Veelgestelde vragen

Veel gezochte onderwerpen

Kom langs op afspraak

Parklaan 1
3931 KK Woudenberg

Bij zowel loket Burgerzaken als loket Leefomgeving kunt u alleen op afspraak terecht. Maak direct uw afspraak.

Bel ons

14033 (alleen deze 5 cijfers intoetsen)

Vanuit het buitenland +31 33 286 9100.

Noodnummer
Bel buiten kantooruren bij calamiteiten (033) 286 77 77

Openingstijden servicebalie

Maandag: 09.00 tot 12.00 uur en 17.00 tot 18.30 uur
Woensdag: 13.30 tot 16.30 uur
Vrijdag: 09.00 tot 12.00 uur

Schrijven aan de gemeente

Postbus 16
3930 EA Woudenberg

Heeft u een vraag of opmerkingen? Stuur een e-mail aan info@woudenberg.nl