Iets melden of een klacht doorgeven

  • Zwerfafval op straat? Een losse stoeptegel? Een omgewaaide boom? Of heeft u andere meldingen of tips over uw buurt? Meld dit dan digitaal bij de gemeente.
  • U geeft uw melding door via fixi. Als u uw e-mailadres invult dan houden wij u op de hoogte van de voortgang van uw melding.
  • Ook een melding met betrekking tot de coronamaatregelen kunt u digitaal aan ons doorgeven.
  • Wij verwerken uw melding op werkdagen tussen 8:30 en 16:30 uur. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie van ons op uw melding. 
  • Heeft u een klacht over onze dienstverlening? Ga dan naar de pagina klachten. Zo geeft u ons de kans samen met u naar een oplossing te zoeken voor uw klacht en onze dienstverlening te verbeteren.
Direct een melding doorgeven via fixi

Nog sneller en eenvoudig een melding maken? Gebruik dan de gratis FIXI app. Via de app kunt u de status van uw melding in de gaten houden en kunt u reageren op uw melding, ook nadat deze is afgehandeld door de gemeente.

U kunt de Fixi app downloaden in de Appstore en Google Playstore:

Downloaden voor Apple
Downloaden voor Android

Meer informatie over privacy, de verwerking en bescherming van persoonsgegevens door de Fixi website en Fixi app vindt u in het privacybeleid van Decos, de leverancier van Fixi.