Denk mee met de raad

Het werk van de gemeenteraad is erg belangrijk en heeft een grote impact op uw leefomgeving. U kunt de gemeente raad op verschillende manieren volgen, maar zij vinden uw mening ook erg belangrijk. De raadsleden gaan namelijk graag met u in gesprek over de zaken die Woudenbergers belangrijk vinden.

Neem contact op met de raadsgriffie

U kunt ieder raadslid individueel benaderen via de e-mail. In het overzicht van de gemeenteraad vindt u de contactgegevens en foto.

U kunt ook de gemeenteraad als geheel aanspreken. U stuurt dan uw bericht per e-mail of post naar de raadsgriffie, ter attentie van de gemeenteraad. Uw bericht komt via de lijst van ingekomen stukken op de vergaderagenda.

Let op: Uw brief wordt openbaar gepubliceerd. Informatie over uw adres, handtekening en Burgerservicenummer maken we onherkenbaar.

U kunt inspreken tijdens de vergaderingen van de raadscommissie. Op deze manier kunt u raadsleden op de hoogte brengen van uw standpunt over onderwerpen die op de agenda staan. Wilt u inspreken, neem dan contact op met de raadsgriffie.