Afscheid oude Raad en installatie nieuwe Raad

Afscheid oude Raad
Op dinsdag 29 maart nemen wij tijdens een raadsvergadering afscheid van de huidige gemeenteraad. U kunt hierbij aanwezig zijn.
Aanvang 17.30 uur | locatie: Schimmel 1885.
Na afloop van deze vergadering kunnen belangstellenden vertrekkende raadsleden feliciteren, onder het genot van een hapje en een drankje.

Installatie nieuwe Raad
Op woensdag 30 maart vindt tijdens een raadsvergadering de installatie van de nieuwe gemeenteraad plaats. U kunt hierbij aanwezig zijn.
Aanvang 20.00 uur | locatie: Schimmel 1885.
Na afloop van deze vergadering kunnen belangstellenden de nieuwe raadsleden feliciteren, onder het genot van een hapje en een drankje.

Informateur presenteert rapport
Op woensdagavond 30 maart a.s. presenteert informateur Dirk van der Borg het rapport met zijn bevindingen. In dit rapport wordt een mogelijke samenwerking gepresenteerd en geeft de informateur een advies welke fracties kunnen beginnen met onderhandelingen over een coalitieakkoord en de vorming van een nieuw college. Na opvolging van het advies starten deze onderhandelingen op korte termijn.
De bijeenkomst is openbaar en ook inwoners zijn welkom. Het vindt plaats na de openbare raadsvergadering waarin de nieuwe raad wordt geïnstalleerd.
Locatie: Schimmel 1885
Tijd: 20.30 uur.
Aanmelden is niet nodig.

De agenda(-stukken) staan op de website: https://gemeentebestuur.woudenberg.nl/vergaderingen.