Gemeentemonitor live!

Wij willen dat u fijn kunt wonen en leven in Woudenberg. Dat betekent wonen in een passende en betaalbare woning, in een buurt waar u zich veilig voelt en waar prettig contact is met dorpsgenoten en de gemeente.

Bouwt u mee aan Woudenberg en laat u ons weten wat u vindt van het wonen en leven in Woudenberg? Dit kan door een digitale  vragenlijst in te vullen. Zo helpt u ons keuzes te maken die beter aansluiten bij uw wensen en behoeften en helpt u bouwen aan een leefbaar en veilig Woudenberg. U maakt bovendien kans op een van de 25 Woudenbergse ganzenborden.

De vragen hebben betrekking op wonen, overlast en problemen, (on)veiligheid en delicten en het contact met de gemeente. Het invullen van de vragenlijst kan hier en duurt ongeveer 15 minuten. Vragen? Mail naar ikbouwmee@woudenberg.nl.

Burgemeester Van Mastrigt: “Wij vinden het belangrijk om te weten hoe u het ervaart om in Woudenberg te wonen. Hiermee krijgen we een goed beeld van wat u belangrijk vindt, wat al goed gaat en wat nog beter kan. Dit kunnen wij vervolgens gebruiken bij het opstellen van ons beleid. Ik hoop dat zoveel mogelijk inwoners de vragenlijst invullen. Hoe meer inwoners meedoen, hoe betrouwbaarder de resultaten zijn. Zo bouwen we samen aan een leefbaar en veilig Woudenberg.”