Een verhuizing doorgeven of een gevonden of verloren voorwerp melden? Dat kan bij de balie van het gemeentehuis, maar ook via de website van de gemeente Woudenberg. En zo zijn er nog veel meer dingen die online geregeld kunnen worden bij contact met de overheid. Wie dit best lastig vindt, kan nu gratis deelnemen aan de cursus Digisterker in de Bibliotheek Woudenberg. De cursus start op dinsdag 9 mei van 15.00 tot 17.00 uur. Aanmelden kan via www.bibliotheekeemland.nl, aan de balie in de Bibliotheek of telefonisch 033-4631914.

De cursus Digisterker is dé plek om te oefenen met de digitale overheid en DigiD. Deelnemers kunnen na de cursus verschillende dingen ook vanuit huis regelen zonder dat ze naar het gemeentehuis hoeven te komen. Naast www.woudenberg.nl komen ook persoonlijke omgevingen als www.mijnoverheid.nl aan bod.

Bijeenkomsten
De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur op dinsdagmiddag. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 9 mei a.s. van 15.00 tot 17.00 uur in de Bibliotheek Woudenberg, Dorpsstraat 40. De andere drie bijeenkomsten vinden plaats op 16, 23 en 30 mei.