Cursus Digisterker in de Bibliotheek Woudenberg - Leer werken met de digitale overheid en DigiD

Contact met de overheid gaat steeds meer digitaal. Van contact met de gemeente om een verhuizing door te geven tot belastingaangifte doen of toeslagen aanvragen. Niet iedereen vindt dit even makkelijk en daarom organiseert DigiTaalhuis Woudenberg de cursus Digisterker, omgaan met de digitale overheid en DigiD. De cursus gaat dinsdag 5 maart van start.

Deze gratis cursus is dé plek om te oefenen met de digitale overheid en DigiD. Na de cursus kunnen deelnemers verschillende dingen ook vanuit huis regelen. Naast www.woudenberg.nl komen persoonlijke omgevingen als www.mijnoverheid.nl aan bod.

Bijeenkomsten
De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur op dinsdagmiddag in de Bibliotheek Woudenberg. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 5 maart a.s. van 15.00 tot 17.00 uur. De andere drie bijeenkomsten vinden plaats op 12, 19 en 26 maart.

Aanmelden
Wie de cursus graag wil volgen kan zich aanmelden bij de balie van de Bibliotheek, telefonisch 033-4631614 of via de agenda van de Bibliotheek Woudenberg op de website www.bibliotheekeemland.nl. Er is plek voor maximaal 8 deelnemers.