De nieuwe ROVA-app is beschikbaar

De afgelopen periode heeft ROVA gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe ROVA-app. Deze ROVA-app is nu beschikbaar in de App- en Play-store. Met de nieuwe ROVA-app heeft u altijd snel toegang tot de juiste informatie rondom de inzamelmomenten voor uw eigen adres, nieuwsberichten en andere handige informatie over afval en grondstoffen, zoals tips en de afvalscheidingswijzer.

Download de nieuwe app op tijd
Het is belangrijk om de nieuwe ROVA-app te downloaden, want vanaf april vervalt de oude app. Vanaf dat moment geeft alleen de nieuwe ROVA-app toegang tot de juiste informatie rondom inzamelmomenten en aanvullende (nieuws)berichten.

Hoe download ik de nieuwe ROVA-app?
De nieuwe Mijn ROVA-app is te downloaden in de App- en Playstore. De nieuwste versie van de Mijn ROVA-app is te herkennen aan het icoon van het ROVA-roodborstje.

Of ga direct naar de websitepagina https://www.rova.nl/rova-app. Op deze pagina staan de juiste links voor de Android en Apple versie.

Waarom een nieuwe ROVA-app?
De nieuwe ROVA-app is ontwikkeld om een veilige en technisch goede app te kunnen bieden. Bestaande functionaliteiten voor inzamelmomenten, het zelf regelen van afspraken en de nieuwsberichten hebben weer hun plek gekregen in de nieuwe ROVA-app. Deze functionaliteiten zijn verbeterd in vormgeving, voor een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk resultaat. Daarnaast biedt de nieuwe ROVA-app meer mogelijkheden voor het aanbieden van informatie op maat en voor het doorontwikkelen daarvan.

Een ander belangrijk verschil in de nieuwe ROVA-app is het instellen van meldingen. Door de verbeterde techniek is deze optie nu makkelijker in gebruik, met een kleinere kans op foutmeldingen en betere mogelijkheden voor monitoring.

Indeling nieuwe app
In de nieuwe ROVA-app staat een welkom-bericht, waarin op hoofdlijnen wordt uitgelegd waar welke informatie te vinden is. Toch nog vragen? Neem dan contact op het met ROVA-Klantcontactcentrum via de website www.rova.nl/contact of door te bellen naar telefoonnummer (038) 427 37 77.