Doe mee aan de winactie gft-winactie van ROVA

Scheid jij je afval goed? Dan maak jij kans op mooie prijzen. Doe mee met de winactie van ROVA! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een speciaal container-label aan jouw gft-container te hangen op de dag dat je container wordt geleegd.

Doe je mee?
Je kunt eenvoudig en snel een speciaal container-label aanvragen via de website www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas. Je ontvangt een brief van ROVA met daarin het container-label. Noteer je gegevens op het label en hang het aan de gft-container. Let op dat je de gft-container met label in de periode van 14 tot en met 25 november aan de straat zet en dat jouw container alleen goed gescheiden gft bevat. In deze periode controleert ROVA willekeurig 10 containers met een label.  

Win een waardebon ter waarde van €100,-
Wordt jouw container met goed gescheiden gft er tussenuit gehaald? Dan win jij een waardebon van €100,- die je kunt besteden bij webshop Verdraaid Goed Product.

Deel je deelname
Vind jij goed scheiden van afval belangrijk? Wij ook! Laat zien dat je goed scheiden van gft belangrijk vindt en   deel een ludieke foto van jouw gft-container voorzien van containerlabel op social media met de hashtag #RecyclenmetKlaas.

Recyclen met Klaas
In de voorlichtingscampagne recyclen met Klaas, zoekt Klaas uit wat er met zijn afval gebeurt. Dit keer is gft aan de beurt. Klaas volgt zijn afval vanaf het moment dat het thuis ontstaat totdat er weer een nieuw product van wordt gemaakt. Op de website www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas kun je zijn ontdekkingsreis volgen. Met deze winactie laat ROVA zien dat het afval dat thuis wordt gescheiden ook gescheiden blijft.