Doe Mee met het openbaar vervoer!

Speciaal voor senioren organiseren OV-ambassadeurs een informatiebijeenkomst in Woudenberg.

“Door de dia’s en de vele voorbeelden is een wereld voor me open gegaan! Ik weet nu hoe ik het maken van een treinreis moet aanpakken” Mia, 73 jaar.

Wanneer:             Donderdag 20 Oktober 2022
Hoe laat:             14.00 – en eindigd uitelijk om 16.00 uur.
                            Vanaf 13.45 uur staat koffie en thee klaar.

Waar:                  Cultuurhuis Woudenberg Dorpsstraat 40 Woudenberg

OV-ambassadeurs geven tijdens deze bijeenkomst informatie over reizen met bus en trein.

OV-ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen. Zij vertellen over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en het in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook verstrekken zij informatiemateriaal. Deelname is kosteloos.

Proefreis
Aan het einde van de informatiebijeenkomst kan men zich aanmelden voor een proefreis. Tijdens de proefreis helpen de OV-ambassadeurs bijvoorbeeld met het opladen van een OV-chipkaart of het kopen van een kaartje en het in- en uitchecken.

Meer informatie
De gemeentes Amersfoort, Baarn, Soest en Woudenberg vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten. Naast informatiebijeenkomsten en proefreizen, organiseren zij ook inloopspreekuren. Tevens is er een telefonisch OV-spreekuur.

Kijk op www.doemeemethetov.nl voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten. Voor vragen kunt u bellen naar 038-4540130, of een e-mail sturen naar: info@doemeemethetov.nl

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!