Een jaarwisseling om trots op te zijn!

De gemeente kijkt zeer tevreden terug op het verloop van de jaarwisseling. Het moment van verbinding en samenzijn. “Trots op inwoners, ondernemers en hulpverleners. Trots dat we met elkaar hebben gezorgd voor een rustige, veilige en vooral feestelijke jaarwisseling. ”, aldus burgemeester Jansen.

Samen voor een feestelijke en veilige jaarwisseling
We hebben met elkaar de handschoen opgepakt. Al vanaf januari vorig jaar is de gemeente gestart met de voorbereidingen voor de jaarwisseling. Zo zijn er o.a. samenwerksessies met inwoners georganiseerd, is er een rolmodellencampagne in het leven geroepen en zijn vrijwilligers opgestaan om het tentfeest te organiseren. We gingen voor een feestelijke en veilige jaarwisseling in Woudenberg. Een jaarwisseling waar we als dorp met trots op zouden terugkijken. En samen hebben we dat waargemaakt. Hiervoor is burgemeester Jansen iedereen bijzonder dankbaar!

Inzet hulpdiensten beperkt
Tijdens de jaarwisseling bleef de inzet van de politie tot het minimum beperkt en de brandweer heeft niet uit hoeven rukken. Eventuele schade, zoals aan verkeersborden, wordt de komende weken geïnventariseerd. Al met al kijkt de gemeente zeer tevreden en met een goed gevoel terug op de jaarwisseling 2022/2023.

De gemeente Woudenberg wenst u allen een zeer voorspoedig, liefdevol en gezond 2023 toe!