Geef inbrekers en vandalen geen kans

De zomervakantie ziet er dit jaar voor u misschien anders uit dan anders. Maar wat niet verandert is het belang om uw huis veilig achter te laten als u langere tijd weg bent. Met goede sloten, gesloten deuren en ramen en voldoende verlichting bijvoorbeeld. En vraagt u ook iemand een oogje in het zeil te houden als u er niet bent? Inbrekers en vandalen slaan namelijk juist in de zomerperiode hun slag. Ook in Woudenberg. De laatste weken kreeg de politie alweer meer meldingen over (poging tot) inbraken. Ook kwam er een aantal meldingen binnen over ingegooide ruiten.

Met dat oogje in het zeil helpen de politie en de gemeente Woudenberg u daarom een handje. Om inbraken en vernielingen te voorkomen kunt u een zogenaamde Mobeye in uw huis laten plaatsen. Wanneer ongewenst bezoek zich aankondigt stuurt de Mobeye een melding naar de politie waardoor zij snel in actie kunnen komen. Hoewel het geen 100% garantie geeft is de kans dat een inbreker of vandaal hierdoor gepakt wordt veel groter.

Meer informatie over het plaatsen van een Mobeye

Wilt u meer info over het plaatsen van een Mobeye? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900 - 8844. Er gelden namelijk wel enkele voorwaarden voor het plaatsen van een Mobeye. De politie vertelt u hier dan alles over.

Andere maatregelen om uw woning veilig achter te laten

De politie geeft op www.politiekeurmerk.nl allerlei tips om inbraken te voorkomen. Neem eens een kijkje en geef inbrekers en vandalen geen kans.