Hulp en advies voor ondernemers met geldproblemen

Gemeente Woudenberg ondersteunt lokale ondernemers die geldproblemen hebben met extra dienstverlening op financieel gebied. Ondernemers kunnen bij het Geldloket Amersfoort terecht voor gratis financieel advies. Menzing & Partners helpt Woudenbergse ondernemers bij schulden.

Het kabinet heeft de afgelopen periode een flink steun- en herstelpakket voor de economie gepresenteerd. Voor de jaren 2020 en 2021 heeft het Rijk ook nog eens 31.967 euro beschikbaar gesteld voor de lokale aanpak van armoede, schulden en re-integratie. Het college van burgemeester en wethouders heeft onlangs besloten deze middelen onder andere in te zetten voor extra dienstverlening aan ondernemers in zwaar weer.

Wethouder Marleen Treep: “Ondanks de versoepelingen is het voor sommige ondernemers nog steeds moeilijk om het hoofd boven water te houden. Daarom is het belangrijk om extra hulp en advies aan deze ondernemers goed in te richten en daarvoor voldoende middelen beschikbaar te stellen.”

Ondernemers of zzp’ers uit Woudenberg kunnen bij Geldloket Amersfoort terecht voor gratis en onafhankelijk advies over de gevolgen van de coronacrisis. De consulenten van het Geldloket hebben kennis op het gebied van financiën, sociale voorzieningen en regelgeving en zijn de ondernemers graag van dienst. Menzing & Partners is een juridisch adviesbureau met als specialisatie schuldhulpverlening aan het midden- en kleinbedrijf.