Kom op 19 maart 2022 ook in actie voor een schone straat

Op zaterdag 19 maart 2022 is het weer Landelijke Opschoondag. Op deze dag houdt heel Nederland een grote voorjaarsschoonmaak van straten, pleinen en buurten. Iedereen gaat zo met een mooie, schone straat het voorjaar in. U doet toch ook mee?

Mooi Schoon, het zwerfvuilprogramma van ROVA, voert elk voorjaar, samen met achttien gemeenten, campagne voor de Landelijke Opschoondag en de voorjaarsschoonmaak van straten en buurten. Want in het voorjaar gaat men weer meer naar buiten en spelen de kinderen weer op straat. Dat doen we het liefst in een schone buurt waar de natuur de ruimte heeft om tot bloei te komen.

Daarom roepen we gezinnen en actieve buurtbewoners op om ook in actie te komen en (met in achtneming van de geldende coronamaatregelen) hun straat schoon te maken.

Kom ook in actie!
Wilt u meer informatie over de Landelijke Opschoondag? Of bent u op zoek naar handige opruimtips? Kijk dan op www.mooi-schoon.nl/LOD2022. Samen, maar met inachtneming van de coronamaatregelen, maken we de straten weer mooi schoon. Zo gaat ook jouw buurt fris het voorjaar in!