Maak op tijd een afspraak voor het aanvragen van een identiteitsbewijs

De zomervakantie is in aantocht. Nu het Kabinet de coronamaatregelen stap voor stap versoepelt, is er deze zomer weer meer mogelijk. Ook op vakantie gaan is weer wat gemakkelijker. Verloopt uw identiteitskaart of paspoort binnenkort? Vraag op tijd een nieuwe aan. Een afspraak maken hiervoor kan door te bellen met ons algemene telefoonnummer 14033. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur. Onze medewerkers maken voor u een afspraak bij het loket Burgerzaken, zodat u op tijd een nieuw identiteitsbewijs heeft. In de zomerperiode  19 juli t/m 23 augustus zijn wij op maandagavond gesloten.

Regel het digitaal

Wist u dat u een aantal zaken ook digitaal kunt regelen? Zoals het doorgeven van een verhuizing of het aanvragen van een uittreksel. U hoeft daarvoor niet meer naar het gemeentehuis te komen. Kijk voor meer informatie op www.woudenberg.nl.

Reist u binnenkort naar het buitenland?

Op www.nederlandweredlwijd.nl leest u wat u moet regelen voor uw reis naar het buitenland en bij uw terugkomst in Nederland. Ook handig om te downloaden: de Reisapp van Buitenlandse Zaken en Douane. In deze app vindt u actuele reisadviezen en blijft u op de hoogte van wijzigingen als u zich abonneert op een land.

CoronaCheck app

Op reis binnen de Europese Unie of naar een evenement in Nederland? Dan heeft u een coronabewijs nodig. Dat kunnen een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs  dat u bent hersteld van corona zijn. De CoronaCheck app is hiervoor een handig hulpmiddel. Met deze app kunt u vanaf 1 juli 2021 deze bewijzen laten zien.