Online bijeenkomst 14 juni 2021: Hoe stappen we over op duurzame warmte in Woudenberg?

Op 14 juni organiseren we een 2e online bijeenkomst over de zogenaamde Transitievisie Warmte (TVW). Deze visie geeft de stappen weer hoe we in Woudenberg over kunnen stappen op duurzame warmte. Welke wijken zijn het meest kansrijk? Per wijk laat de visie zien welke warmteoptie het meest geschikt is. Daarnaast geeft de TVW richting voor de wijken die later aan de beurt zijn. Een aardgasvrij Woudenberg is niet van vandaag op morgen geregeld. Dit gaat stap voor stap.

Eind 2020 heeft u via een enquête al uw mening kunnen geven. In februari van dit jaar is de 1e online bijeenkomst gehouden. Ook voor deze 2e online bijeenkomst bent u als inwoner of ondernemer van Woudenberg van harte uitgenodigd. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Tijdens de 1e online bijeenkomst hebben we met elkaar gesproken over het waarom van de Transitievisie Warmte en hoe wij het willen aanpakken. Ook zijn de enquête resultaten gedeeld. In deze 2e online bijeenkomst gaan we verder in op hoe we de overgang naar duurzame warmte per wijk zien. Aan de hand van een kaart maken we duidelijk welke wijken we voorlopig zien als meest geschikt om te starten met de warmtetransitie.

Wilt u zich alvast aanmelden voor de 2e online bijeenkomst op maandag 14 juni van 19.30 – 21.00 uur? Dat kan door een mail te sturen naar communicatie@woudenberg.nl. Zodra het programma definitief is, ontvangt u een link om deel te kunnen nemen.

Kijk voor meer informatie bij: Duurzaamheid in Woudenberg.