Oud-wethouder Pieter de Kruif ontvangt de eerste Gouden Speld

Vandaag 20 oktober heeft oud-wethouder Pieter de Kruif, in het bijzijn van zijn vrouw, officieel de eerste Gouden Speld uitgereikt gekregen uit handen van burgemeester Jansen.

10 jaar als raadslid en 11,5 jaar als wethouder, dat verdient iets moois! Dit waren de woorden van burgmeester Jansen tijdens de uitreiking van de eerste Gouden Speld aan oud-wethouder Pieter de Kruif.  En daarom is speciaal voor hem een Gouden Speld in het leven geroepen. Een speld die in dit geval zijn bijzondere inzet en vooral buitengewoon lange inzet voor Woudenberg beloond. De uitreiking vond plaats in het gemeentehuis op vrijdag 20 oktober jl. in het bijzijn van zijn vrouw.   

Zijn onmisbare inzet voor de Woudenbergse samenleving “bekroon” ik als burgmeester graag. Ruim 20 jaar actief in de lokale politiek is best uniek. En bij zo’n bijzondere prestatie hoort een speciale onderscheiding. En daarom heb ik vandaag als burgemeester officieel de eerste Gouden Speld uitgereikt. Een eervol en heel bijzonder moment waar ik, maar ook Pieter de Kruif en zijn familie, erg trots op mogen zijn! Van harte gefeliciteerd en welverdiend!”, aldus burgemeester Jansen.