Walk&Talk bijeenkomst over Loopbaanoriëntatie in de Bibliotheek Woudenberg

Wie op zoek is naar (ander) werk kan daar soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk&Talk is een nieuw concept van de Bibliotheek Eemland en is er voor werkzoekenden in Amersfoort en omgeving. Op donderdag 21 oktober is er een gratis Walk&Talk over het thema Loopbaanoriëntatie in de Bibliotheek Woudenberg.

Met de maandelijkse netwerkbijeenkomsten van Walk&Talk biedt de Bibliotheek Eemland werkzoekenden de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. Er vinden in de regio op regelmatige basis netwerkbijeenkomsten in de bibliotheken Het Eemhuis, Baarn, Bunschoten, Leusden en Woudenberg plaats. Ook krijgen deelnemers tips van een deskundige: elke editie is er een andere gastspreker aanwezig die vertelt over succesvol solliciteren.

Op donderdag 21 oktober vanaf 10.00 uur zijn er in de Bibliotheek Woudenberg deskundigen van het Leerwerkloket aanwezig. Worden wie je bent, met een baan en opleiding die bij jou passen, dat is het doel van het Leerwerkloket regio Amersfoort. Bij deze Walk&Talk geven deskundigen Leerwerkloket handige tips om dit te bereiken. Ook krijg je advies over jouw loopbaan en om-, her- en bijscholingsmogelijkheden.