Weten waar uw huis warmte lekt? Meld u aan voor digitale energiecafé op 18 december

Afgelopen weken zijn de eerste warmtescans in Woudenberg gehouden. ’s Morgens rond zeven uur bij minstens een temperatuurverschil van 10 graden Celsius tussen binnen en buiten, bij een matige wind onder 3 Beaufort en zonder dat het kort daarvoor geregend  had ging we op pad. Het was goed weer om mooie foto’s te maken die laten zien waar er warmte uit de woning weglekt.

Met een warmtebeeldcamera  is te zien waar de warmte uit de woning naar buiten verdwijnt. Bijvoorbeeld door kieren en door materialen die meer of minder goed isoleren. Door middel van een warmtescan komt u te weten waar in uw uw woning u aan de slag moet met het verduurzamen van uw woning om het verschil te gaan maken. Met meer comfort en lagere kosten op termijn tot gevolg. Wie wil dat niet. En bovendien is het milieu u dankbaar voor uw bijdrage.

Meld u aan voor het digitale energiecafé en ontvang een gratis warmtescan én duurzame goodiebag

Op vrijdag 18 december om 14:00 uur kunt u tijdens het maandelijkse (digitale) Energiecafé meer zien en horen over de opgedane ervaringen met de warmtecamera en de plannen voor
het eerste kwartaal 2021. Laat u informeren, zoveel momenten zijn er niet om goede beelden te maken. Wanneer u deelneemt aan het digitale Energiecafé, kunt zich direct aanmelden voor een gratis warmtescan. Bovendien ontvangt u een duurzame goodiebag. Meld u aan door een e-mail te sturen naar info@energie-in-woudenberg.nl en u krijgt een link toegezonden om mee te
doen. Ook andere vragen over energie en warmte kunt u hier stellen.

Het energiecafé wordt georganiseerd door de energiecoaches van Stichting Duurzaam Woudenberg, in samenwerking met de gemeente Woudenberg en de Rabobank.