Ondersteuning voor ondernemers

De economische en maatschappelijke gevolgen van het coronavirus zijn in Nederland voor iedereen voelbaar. Daarom is er voor ondernemers een steun- en herstelpakket met tijdelijke financiële regelingen, een sociaal pakket en investeringsmaatregelen.

De coronacalculator van VNO-NCW/MKB Nederland of de regelingencheck van de Kamer van Koophandel laten zien welke regelingen voor u gelden.

Informatie en vragen

Heeft u vragen over financiën, juridische zaken, digitaliseren, wet- en regelgeving of algemene vragen over ondernemen? Het KVK Adviesteam staat voor u klaar met antwoorden en gratis advies. Kijk op het landelijke KVK Coronaloket of bel direct met een KVK-adviseur via 0800 - 21 17.

De ervaren oud-ondernemers van het Ondernemersklankbord bieden coaching en advies aan ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Ze zijn er voor alles wat met ondernemen te maken heeft, zoals het voorkomen van faillissement, financiën, marketing, bedrijfsvoering- en overname of juridische zaken.

Utrecht Region Economische Corona Alliantie (Ureca) biedt een netwerk van regionale ondernemers, gemeenten en de provincie die u helpen en een klankbord bieden. Ondernemers kunnen hier terecht met al hun vragen.