College burgemeester en wethouders

Het college van de gemeente Woudenberg bestaat uit de burgemeester, drie wethouders en de gemeentesecretaris. Samen vormen zij het dagelijkse bestuur van de gemeente en hebben ieder hun eigen taakgebied.

Bekijk hier de samenstelling van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Woudenberg.

Waar staan we voor en waar gaan we voor?

De gemeente Woudenberg is er voor de inwoners om ervoor te zorgen dat het hier in de gemeente goed voor elkaar is. Hierin kijkt de gemeente naar wat er buiten gebeurt en wat er nodig is om dit zo te houden en/of te verbeteren. In een visie en missie die is opgesteld kan je lezen welke doelstellingen de gemeente heeft op de korte en lange termijn. Kort gezegd is dit: Waar staan we voor en waar gaan we voor? Nieuwsgierig wat dit precies inhoudt? Bekijk dan hier de strategiekaart en de koers die is uitgestippeld tot 2020.

De huidige strategiekaart is verouderd en wordt momenteel aangepast. Zodra er een nieuwe versie beschikbaar is, wordt deze toegevoegd aan deze pagina.

Spreekuur wethouders vrije inloop

Voor vragen aan de wethouder D.P. (Pieter) de Kruif kunt u op maandag van 16.00 tot 17.00 uur (inloop tot 16.45 uur) terecht op het inloopspreekuur in het gemeentehuis.

Afspraak maken met burgemeester of wethouders

Voor een afspraak met één van de collegeleden kunt u tijdens kantooruren bellen met het bestuurssecretariaat 033-2869127. U kunt ook een e-mail sturen naar secretariaat@woudenberg.nl.

Coalitieprogramma, portefeuilleverdeling en besluitenlijsten