Energie besparen

Wilt u uw energierekening verlagen of uw huis energiezuiniger maken? Dan bent u hier aan het juiste adres! U leest hier meer over de stappen die u kunt nemen om energie te besparen of uw woning te isoleren.  

Wat kan ik doen?

Huurder

U kunt uw energiekosten het beste verlagen door minder energie te verbruiken.

Als huurder kunt u een afspraak voor een gratis energieadvies maken met een energiecoach uit Woudenberg. Deze coach staat voor u klaar om u persoonlijk advies te geven over hoe u uw energieverbruik kunt verlagen. Maak een afspraak met een energiecoach om samen te ontdekken hoe u energie kunt besparen.

Maak hier een afspraak

Woning eigenaar

U kunt bij ons Energieloket terecht met al uw vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken. Ook vindt u daar informatie over subsidies en regelingen om u te helpen bij het verduurzamen van uw woning.

Daarnaast kunt u voor een gratis energiescan en energieadvies terecht bij een van de Woudenbergse energiecoaches. Na een thuisbezoek bent u volledig ge├»nformeerd over de energiebesparende stappen die u kunt nemen in uw woning. 

Maak hier een afspraak

Appartement eigenaar

U kunt bij ons Energieloket terecht met al uw vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken. Ook vindt u daar informatie over subsidies en regelingen om u te helpen bij het verduurzamen van uw woning.

Daarnaast kunt u voor een gratis energiescan en energieadvies terecht bij een van de Woudenbergse energiecoaches. Na een thuisbezoek bent u volledig geïnformeerd over de energiebesparende stappen die u kunt nemen in uw woning.

Maak hier een afspraak

Monument Eigenaar

Een monument verduurzamen? Er is meer mogelijk dan u misschien denkt! Passend advies is hiervoor belangrijk. Ontdek hoe u de historische waarde van uw monument behoudt terwijl u toch energie bespaart en comfort verhoogt. Leer meerover de mogelijkheden, uitdagingen en belangrijke overwegingen bij het verduurzamen van uw moment op ons Energieloket.

www.duurzaambouwloket.nl

Vereniging van Eigenaren (VvE)

Bent u lid van een Vereniging van Eigenaren (VvE) en wilt u meer weten over het verduurzamen van uw gebouw? Ga dan naar ons Energieloket voor informatie en tips om uw VvE energiezuiniger te maken. Ook kunt u hier lezen wat u kunt doen om u voor te bereiden op een aardgasvrij gebouw, aangezien na 2050 alle woningen in Nederland aardgasvrij dienen te zijn. Bovendien vindt u hier welke beschikbare subsidies en financieringsregelingen er zijn om uw VvE te verduurzamen.

Daarnaast biedt Adviespunt VvE gratis advies aan Verenigingen van Eigenaren (VvE) in de provincie Utrecht bij het verduurzamen van hun appartementencomplex. Naast advies, verstrekt het Adviespunt een praktische routekaart en inzicht in de landelijke subsidie waar jouw VvE gebruik van kan maken. Hierdoor kunnen VvE's gemakkelijker stappen zetten richting een energiezuinige toekomst.

Wil je weten wat het Adviespunt voor jouw VvE kan betekenen? Kijk snel op http://www.adviespunt-vve.nl/