Uw stem telt bij de toekomst van wonen in Woudenberg!

De Woonvisie van Woudenberg is nu beschikbaar voor inzage, en we hebben uw input nodig. Het doel is dat het van jong tot oud goed wonen is in Woudenberg. Het creƫren van een betaalbare woning passend bij ieders portemonnee zien we niet alleen als noodzaak, maar ook als onze verantwoordelijkheid.

Maar wat houdt die Woonvisie eigenlijk in?
Het is onze gids voor de komende jaren, vol met ambitieuze doelen en concrete stappen om onze woonomgeving te verbeteren. Denk aan het bouwen van nieuwe woningen, het waarborgen van betaalbaarheid, het versterken van onze buurten en het bevorderen van duurzaamheid in bestaande woningen.

Uw inbreng op deze Woonvisie is van onschatbare waarde, want uw kennis helpt ons beslissingen te nemen die aansluiten bij de wensen en behoeften van heel Woudenberg.

Wanneer en waar kunt u de Woonvisie inzien?
U heeft t/m 1 november de kans om te reageren op de Woonvisie. Dit kunt u op twee manieren doen: schriftelijk of digitaal.

Digitaal: U kunt de Woonvisie vinden op de website van de gemeente: www.woudenberg.nl/woonvisie-woudenberg. U kunt uw reactie met ons delen door een mail te sturen naar info@woudenberg.nl.

Schriftelijk: U kunt een kopie van de Woonvisie ophalen bij de balie van het gemeentehuis. Vervolgens kunt u uw schriftelijke reactie, samen met de kopie, tot uiterlijk 1 november weer bij de balie inleveren.