Bekeuringen en klachten over de Boa

  • Bekeuringen die de Boa uitschrijft, sturen wij voor verdere afhandeling door naar het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB).  
  • Als u het niet eens bent met de bekeuring, dan kunt daartegen in bezwaar gaan. 
  • Via de onderstaande link kunt u een bezwaar indienen. U kunt ook  een brief sturen aan het CJIB. Voor verdere informatie verwijs ik u naar de website, www.cjib.nl.

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Desondanks kan het gebeuren dat u ontevreden bent over hoe u behandeld bent door de Boa. Het gaat hierbij om een gedraging, dus een handelen of nalaten. Dat is wat anders dan wanneer u vindt dat u ten onrechte een bekeuring hebt gekregen. Hiervoor kunt u in bezwaar gaan bij het CJIB.

Voor de klachtenprocedure van de gemeente Woudenberg gaat u naar de pagina klacht indienen.

De Boa schrijft een bekeuring uit als er bijvoorbeeld sprake is van een onveilige situatie. Heeft u idee├źn voor Woudenberg om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen? Bijvoorbeeld samen met de buurt een flyeractie opzetten of een bewustwordingsbijeenkomst organiseren? Of de fysieke omgeving van uw wijk moet aangepast, bijvoorbeeld het gemeentelijke groen staat te hoog of een parkeerplaats kan niet worden gebruikt. Maak dan een afspraak met de desbetreffende beleidsambtenaar via het telefoonnummer 14033.