Wegwerkzaamheden

Wilt u weten waar in Woudenberg wegen zijn afgesloten door wegwerkzaamheden of evenementen? Bekijk de kaart.

Bekijk de kaart met werkzaamheden

Herinrichting Zegheweg

Om de Zegheweg veiliger te maken voor fietsers en voetgangers wordt deze weg dit jaar opnieuw ingericht. Een deel van de weg wordt een 30 km/uur-zone waar auto's te gast zijn. Door de komst van de wijk Het Groene Woud en straks ook Hoevelaar maken meer fietsers en voetgangers gebruik van de Zegheweg. De weg is daar nu niet op ingericht en er wordt vaak (te) hard gereden. Daarom passen we de weg aan, zodat deze past bij de huidige en toekomstige verkeersstromen.

Planning
De start aan de Zegheweg is maandag 12 oktober 2020 en wordt voor de kerstvakantie opgeleverd. Het gaat om het definitief aanbrengen van straatwerk, asfalt. De werkzaamheden bij Zeghezoom, de weg tussen Prunushof en Elzenhof, start 26 november en loopt tot januari 2021. In de planning is geen rekening gehouden met onwerkbaar weer. Onwerkbaar weer is bij hevige regenval, sneeuw en vorst.

Bereikbaarheid
De Zegheweg is van 12 oktober tot 24 december afgesloten voor doorgaand verkeer. Tijdens de afsluiting is de wijk bereikbaar middels een omleidingsroute. Voordat er een weggedeelte wordt opgebroken, informeert de aannemer Van de Haar van te voren middels een informatiebrief of persoonlijk contact.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Download het kaartje van het plangebied