Iets melden

Melding openbare ruimte

Is er een lantaarnpaal kapot? Is uw container niet geleegd? Ligt er ergens zwerfafval op straat? Meldt u dit dan bij de gemeente. Dit kunt u doen door het online formulier in te vullen. Gebruik dit formulier alleen voor meldingen die betrekking hebben de openbare ruimte. Voor andere meldingen kunt u het contactformulier gebruiken of contact opnemen met de gemeente via het telefoonnummer 14033.

Als u iets meldt, verwerkt de gemeente uw melding op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur. Kleine gebreken in de buurt verhelpt de gemeente vaak snel. In dat geval krijgt u geen bericht. Duurt het langer om uw melding af te handelen, dan houden wij u op de hoogte.

Spoedgeval na 17:00 uur?

Buiten kantooruren kunt u bij calamiteiten bellen met het telefoonnummer (033) 2867777.

Overlast of verdachte situaties melden

Ervaart u (parkeer)overlast? U kunt dit melden bij de gemeente via het telefoonnummer 14033. Buiten kantooruren kunt u bij calamiteiten bellen met het telefoonnummer (033) 2867777. Wanneer er sprake is van een acute, verdachte situatie, zoals bijvoorbeeld het vermoeden dat er een inbraak gepleegd of voorbereid wordt, dan kunt u het beste naar 1-1-2 bellen.

Iets gevonden of verloren?

Iets gevonden of verloren? neem dan contact op met de gemeente via het telefoonnummer 14033.

Ontevreden over medewerker of bestuurder?

Bent u ontevreden over het optreden van een medewerker of bestuurder? Laat het ons dan weten. Het geeft de gemeente de kans uw klacht samen op te lossen en de dienstverlening te verbeteren.